Ungdommer herjet i veibanen på Risvollan fredag kveld

Annonse

 

Fredag kveld rykket en patrulje ut til Risvollan etter flere meldinger om en større ungdomsgjeng som herjet i veibanen.

– Det er veldig merkelig og dårlig oppførsel, uttalte operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt, Trond Hangaas til Adresseavisen som omtalte saken først.

Etter det Nardo-Posten kjenner til er ikke dette første gang en slik hendelse finner sted i området i senere tid, og at det er en økende tendens i bydelen med ungdommer ned i 13-15 årsalderen som utviser adferd som tyder på liten respekt for omgivelsene. Dette får sitt utløp i både dårlig oppførsel, tyverier og skadeverk på andres eiendom. Også torsdags kveld ble en gjeng ungdommer observert synlig beruset i nærheten av Steindal Skole.

Fredag kveld måtte politiet gripe inn da adferden kunne fått alvorlige følger.

– De la seg ned da det kom kjøretøy, fortalte operasjonsleder Hangaas til Adresseavisen,.

– Det hender jo at vi får melding om en beruset person som sjangler i veibanen, men her fremstår det mer bevisst, og de fremprovoserer farlige situasjoner. Det kan jo få de største konsekvensene for dem selv, som er myke trafikanter, påpeker operasjonslederen.

Patruljen på stedet kom i kontakt med de aktuelle ungdommene, og tok en prat med dem.

– De formante dem til å oppføre seg ordentlig. Vi tok personalia på dem, men det blir i utgangspunktet ikke fulgt opp videre fra politiets side, opplyste operasjonsleder Trond Volden til Adresseavisen.

Volden kunne fortelle at det er snakk om ungdommer i alderen 14 til 15 år, og det var rundt 15 stykker av dem med både gutter og jenter.

 

 

 

Har du tips til oss?

KLIKK HER!