En rekke muligheter for barn og unge

Annonse

I sommer arrangeres det mange ulike aktivitetstilbud for barn og unge i hele Trondheim. I vår bydel er blant andre Utleira IL og Ung Kultur Lerkendal gode bidragsytere med ulike muligheter. Utleirahallen åpnes opp med et rikt utvalg av aktiviteter, og både på Ristunet, Brakka og Klubben er det mulig å bli med på streetart-kurs.

Åpen hall

Utleira Idrettslag er en av de aktørene som har engasjert seg godt for å skape et tilbud til barn og unge i bydelen denne sommeren.

  • Gratis åpen hall med masse aktiviteter hver eneste dag. Åpent hver dag fra 09.00-15.00. Her blir det mulighet for mange ulike spennende aktiviteter som fotball-tennis, teqball, ballbinge, basket, hinderløype, boccia, teppecurling, bordtennis, badminton, sjoelbak, sjakk, slak line, hoppeslott, osv. Det er ingen påmelding.

  • I tillegg til dette tilbys det aktiviteter innen en spesiell idrett hver eneste dag. Alle aktiviteter er gratis.

Teknikk og uttrykk

Ved Ung Kultur Lerkendal har de også laget ulike tilbud gjennom sommeren, og et av disse er kurs i street-art. Dette er et kurs som passer godt for ungdom. Jørgen Sellevold kommer både til Ristunet, Brakka og Klubben i Klæbu og holder kurs i gatekunst/graffiti. Kurset går ut på å lære teknikker og uttrykk med spraymaling.

 

Vil du vite mer om de ulike tilbudene for barn og unge i Sommer-Trondheim?

KLIKK HER!