En travel natt for politiet

Annonse

Politiet i Trøndelag meldte tidlig søndag morgen om en travel natt med over 60 loggførte hendelser om forstyrrelse av natteroen. Rundt omkring i fylket har det vært mange voldshendelser i løpet av natten, noen av disse av alvorlig grad.

Voldshendelser

Allerede et kvarter inn i det nye døgnet ble det meldt om slagsmål med flere personer involvert i Prinsenkrysset. En person ble innbringt i arrest og anmeldt for ordensforstyrrelse. Senere på natten kom det også meldinger om voldshendelser både på Brekstad, i Namsos og Hegra.

Stoppet i et tre

Like før klokken halv ni lørdags kveld ble det meldt om en hendelse i Klæbu hvor en bil har trillet ned en skråning mot Selbusjøen. Bilen skal ha stoppet i et tre, og alle tre personer som befant seg i kjøretøyet skal ha kommet seg ut av egen hjelp. Politiet antar at det eldste barnet som befant seg i bilen skal ha vridd på nøkkel slik at bilen trillet. Det eldste barnet klarte å komme seg ut, mens det yngste barnet ble sittende i bilen da den traff et tre som forhindret at den trillet videre.

Barna skal være uskadd, kun et skrubbsår på barnet som hoppet ut av bilen. Kun moderate skader på kjøretøyet.