Amper stemning flere steder

Annonse

Med vårens innmarsj og spesielt i inngangen til mai måned kommer mange ut av sitt vinterhi, og russen er intet unntak. Med restriksjoner for feiringen har mange russegrupper etablert russecamper på ulike steder. Natt til lørdag 1. mai meldte politiet om uroligheter ved flere av disse campene.

Slagsmål på Sjøla

Politiet i Trøndelag meldte klokken 23:51 fredag kveld om at de rykket ut til melding om slagsmål ved russecamp på Sjøla i Klæbu. Drøye halvtimen etter midnatt oppdaterte de med at patruljen hadde kommet i kontakt med to personer som hadde blitt slått ned. En mann i 20-årene skal være mistenkt for forholdet. Politiet gjennomførte avhør og etterforsket saken på stedet, og de to som hadde blitt slått ned fikk en helsesjekk.

Kamphaner på Steinan

Klokken 03:54 meldte politiet på Twitter om nytt slagsmål ved en annen russecamp, denne gang på Steinan. Allerede tretten minutter etterpå kom det ny melding om at kamphanene hadde forlatt stedet, og at festen var i ferd med å avsluttes.