Trafikkulykke med personbil og buss i Utleirvegen

Annonse

Det var ved Nardo Centeret ulykken fant sted like før klokken 19 lørdag kveld. (Foto: Andreas Arnøy)

 

Det var like før klokken 19 lørdag kveld at Politiet i Trøndelag meldte via Twitter at et trafikkuhell med personbil og en buss involvert hadde funnet sted ved Nardo Centeret. De meldte om et ukjent skadeomfang og at nødetatene var på veg til stedet. Rett før denne ulykken hadde også to personbiler vært involvert i et sammenstøt på samme sted. Politiet melder at det er svært glatt på stedet.

Ingen personskade

Det ble ikke meldt om personskader i forbindelse med ulykken. Både fører av personbil og buss samt de omtrent 20 passasjerene på bussen kom helskinnet fra det i det svært komplekse og trafikerte krysset med fotgjengerovergang som krysser hele 4 ulike veigrener.

Dette knutepunktet forbinder trafikken fra mange deler av bydelen og er svært trafikert.

Brudd på vikeplikten

Mye tyder på at vikeplikten ble brutt da sammenstøtet mellom personbilen og bussen fant sted. Buss nr. 22 kom fra Othilienborg og skulle svinge mot Vestlia da den traff bilen. Politiet melder at sak er opprettet og forholdet etterforskes.

 

(Foto: Jonas Arnøy)

 

Begge kjøretøyene hadde betydelige skader i fronten etter sammenstøtet. (Foto: Andreas Arnøy)

 

(Foto: Andreas Arnøy)