To nye koronasmittede

Annonse

To personer fikk påvist covid-19 i Trondheim tirsdag 6. april, en mann og en kvinne. En av de smittede er i 20-årene og den andre i 40-årene. Begge er smittet av kjente nærkontakter i østlandskommuner, og begge har milde sykdomsforløp. Det ble gjennomført 1157 koronatester i Trondheim siste døgn.

Vaksinering

22 288 personer har så langt blitt vaksinert med første dose i Trondheim. 9 435 personer har fått dose nummer to.

Denne uka mottar Trondheim kommune 5796 vaksinedoser.

Det sendes i dag ut varsel til personer født i 1950 (71 år) om at de kan bestille time til vaksinering. Også de som er eldre, men som ennå ikke har bestilt time til vaksinering, kan gjøre det.

Det er et betydelig antall vaksiner som skal settes på Sluppen denne uka og neste. Det fører til stor trafikkbelastning i Sluppen-området. Trondheim kommune oppfordrer derfor alle som har mulighet til det om å bruke offentlig transport og shuttlebuss/vaksinebuss. Shuttlebussen går fra Lerkendal til Sluppen:

https://www.atb.no/aktuelt/vaksinebuss-til-sluppen-article16018-28.html