Med hjerte for ung kultur

Annonse

Fra torsdag til fredag ble det samlet et knippe ungdommer til vinterferie-LAN ved Ristunet i regi av Ung Kultur Lerkendal og Klæbu. (Foto: Ung Kultur Lerkendal og Klæbu)

I vinterferien har Kulturenheten v/Ung Kultur Lerkendal og Klæbu gitt ungdommer en mulighet til å være med på ulike opplevelser. Fra torsdag til fredag ble det samlet et knippe ungdommer til vinterferie-LAN ved Ristunet, og tidligere i uken har det blant annet vært tursti-vandring, aketur og grilling. Med smittevernhensyn i høysete og begrensninger i antall har det vært kjærkomne tilbud for mange ungdommer i bydelen.

Dedikerte voksne, fornøyde ungdommer

Avdelingsleder ved Ung Kultur Lerkendal og Klæbu, Kristin Drilen er dedikert i sitt arbeid med ungdom i bydelen. Sammen med et team bestående av engasjerte medarbeidere legger de til rette for at den oppvoksende generasjon skal ha et så godt og relevant tilbud som mulig i nærområdet.

I fjor ble Ung Kultur Lerkendal slått sammen med Klæbu, og avdelingen består nå av tre fritidsklubber (Ristunet, Brakka og Klubben i Klæbu) som skal dekke et stort geografisk område hvor det bor mange barn og ungdommer.

Tidligere denne uken ble det samlet ungdommer på Klubben i Klæbu for årets første vinterferie-LAN, og fra torsdag til fredag var det duket for LAN ved Ristunet.

 

(Foto: Ung Kultur Lerkendal og Klæbu)

Begrenset antall

Med smittevernsrestriksjoner har det vært begrensning i antall deltakere ved årets vinterferietilbud fra Ung Kultur Lerkendal og Klæbu, men alt tyder på at de ferieaktivitetene ungdommene har hatt tilbud om denne uken har blitt tatt godt imot. Dette viser tydelig hvor viktig det er at Trondheim kommune legger til rette for de unge som benytter slike kulturtilbud. Torsdag kveld var 19 av de 20 tilgjengelige plassene ved vinterferie-LANet på Ristunet fylt opp, og gjennom natta holdt de det gående frem til fredag morgen.

 

(Foto: Ung Kultur Lerkendal og Klæbu)

 

(Foto: Ung Kultur Lerkendal og Klæbu)