Trafikkuhell på Risvollan

Annonse

Slik så den venstre bakenden av lastebilen ut etter sammenstøtet med bussen.

Like før klokken 10 onsdag meldte politiet om trafikkuhell på Risvollan. Det dreide seg om et sammenstøt mellom en lastebil og en buss. Det ble ikke meldt om personskade, det var heller ingen passasjerer i bussen.

Belastet strekning

Det var i krysset Utleirvegen og Blaklivegen at det onsdag formiddag oppsto et sammenstøt mellom en lastebil og en buss. Dette T-krysset er svært belastet av anleggstrafikk og tillatt hastighet er satt til 40 km/t. Vitner til hendelsen beskriver både at bussen ikke overholdt fartsgrensen, og motsatt at lastebilen ikke overholdt vikeplikten. Det er ikke meldt om at politiet har utvist noen reaksjon i forbindelse med hendelsen.

 

Det var i dette trafikerte krysset at sammenstøtet mellom lastebilen og bussen fant sted.

 

Ingen personskade

Ifølge meldingen fra Politiet i Trøndelag på Twitter så var det ingen passasjerer i bussen når sammenstøtet inntraff, og ingen av sjåførene kom fysisk til skade. Både politiet og brannvesenet kjørte til ulykkesstedet.

 

Lastebilen så slik ut etter sammenstøtet, mens bussen skal ha fått noe skader i fronten.