Omsorg, Kreta og festivalsommer

Annonse

Arnt blir nok å se på sin nyinnkjøpte motorsykkel gjennom sommeren når han ikke er på festival

Av Redaksjonen

Vi tok en tur ut på gata for å høre med noen utvalgte om hva de skal bruke sin sommer på, hvilken sommerlåt som setter de i stemning og ikke minst ett tips til en fin ting å gjøre i Trondheim på sommeren.

Festivalsommer

Når vi spør Arnt om tips til en ting å gjøre i sommer-Trondheim kommer svaret kontant; – Spise is på Simens Isbar på Brattøra i godvær!

Han forteller at et helt album som setter han i stemning for sommeren er «Nighthawks at the diner» med Tom Waits, før han kan fortelle at sommeren 2019 er festival x 3. Han har vært på Tons of Rock og gleder seg nå til både Wacken og Pstereo-festivalen. –  That`s my summer, avslutter han.

Sommartider på Kreta

På benken utenfor Nardo Centeret møter vi Janice som kan fortelle at hennes sommerferie går til Kreta i august. Det gleder hun seg veldig til.

Janice gleder seg veldig til august når turen går til Kreta

Når vi spør henne om tips til en ting man bør oppleve her i sommer svarer hun; – Trondheim By!, momentant. Mens hun tenker litt mer over en spesifikk ting skyter Inger inn fra siden at man bare må innom Kafè Skuret å spise reker før Janice sier at Munkholmen bør oppleves. Når vi spør henne hvilken låt hun må høre for å komme i skikkelig sommerstemning er hun ikke i tvil. Sommartider med Gyldene tider er svaret.

Omsorgsperson

Solfrid kan fortelle oss at hun egentlig ikke har andre planer for sommeren enn å være omsorgsperson. Vi spør om tips til en ting man bør oppleve i byen vår i løpet av sommeren. Hun blir egentlig avbrutt av damen på sin side før hun rekker å begynne på et svar. Hun kunne formidle at det var ikke å anbefale noen å komme som turist til Trondheim før Torvet er ferdig fordi Torvet er byen og det ser helt forferdelig ut nå. Som utflyttet trønder til Vestfold er hun som turist å regne i Trondheim. Solfrid svarer når hun endelig kommer til ordet at hun anbefaler en vandretur over Blomsterbrua til Solsiden, der er det koselig. Hun er ikke i tvil når vi spør henne om ei sommerlåt hun blir glad av. – Sommerkroppen!!, sier hun mens hun ler med sin smittende latter!

En vandretur over Blomsterbrua til Solsiden anbefaler Solfrid. Det er det koselig, sier hun.