Advarer om ungdomsfest

Annonse

 

Etter en sommer bestående av flere uheldige hendelser med voldsbruk og ordensforstyrrelser med mindreårige involvert advarer nå Politiet i Trondheim via sine sosiale medier om at de fra flere hold har mottatt informasjon om en planlagt ungdomsfest i området Nedre Leirfoss. De ser med bekymring på en slik uoffisiell sammenkomst ved elva.

Oppfordring til foreldre

Politiet oppfordrer foreldre og foresatte til å snakke med sine barn og unge for å gå helga i møte med visshet om hvor ungdommen er og hvem de er sammen med. Meldingen de postet på sin Facebook-side torsdag lød slik;

– Hvilke planer har din tenåring i helga?

Vi har fra flere hold mottatt informasjon om at der er planlagt en ungdomsfest i området Nedre Leirfoss kommende helg. Vi forstår at ungdommen har behov for å møtes. Men med tanke på utviklingen i koronasmittesituasjonen, og ikke minst med flere uheldige hendelser med voldsbruk og ordensforstyrrelser med mindreårige involvert i løpet av sommeren, ser vi med bekymring på en slik sammenkomst ved elva.
Vår oppfordring er: snakk med barna dine! Gå helga i møte med visshet om hvor ungdommen er og hvem de er sammen med. Vær nysjerrig, gjør klare avtaler og ta godt vare på hverandre!

 

Uheldige hendelser

Det har gjennom sommeren vært noen svært uheldige hendelser hvor ungdom har vært involvert der det blant annet har endt med anmeldelser grunnet adferd som politiet ikke kan akseptere. En av disse er en mye omtalt hendelse ved Hestsjøen. For å unngå lignende situasjoner går de nå ut med denne advarselen.

 

Det er i området ved Nedre Leirfoss den antatte ungdomsfesten er planlagt ifølge meldingene som politiet har mottatt.