Mann savnet fra Risvollan

Annonse

Tidlig fredag kveld meldte Politiet i Trøndelag at de søker etter en mann som er meldt savnet fra Trondheim Øst. 

Mannen er ca. 170 cm høy, dårlig til beins og kraftig, ifølge politiets beskrivelse. Han har lite, hvitt hår og er iført blå boblejakke, mørkeblå joggebukse og svarte sko. Tips bes ringes inn på telefon 02800.

Politiets melding som omhandler den savnede er sammenfallende med en etterlysning som er lagt ut på Facebook-siden «Den vennlige naboen – Stubban/Utleira/Risvollan» hvor det beskrives at mannen skal ha gått seg bort i dag morges. Han skal sist være observert da han gikk inn på Risvollan Senter rundt klokken 13 fredag.

Ifølge Adresseavisen uttaler operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Trond Volden at han ble meldt savnet av pårørende klokken 17:17. Mannen skal være dement.

Politiet skal være i gang med søk etter personen i nærområdet fredag kveld.

Klokken 20:18 meldte politiet via Twitter at mannen er funnet i god behold.