Nyttårstradisjon i etablering på Lohove

Annonse

Med felles oppskyting av fyrverkeri blir alles sikkerhet ivaretatt på beste vis. Flere og flere setter pris på en slik markering av nyttårsaften, og på Lohove ble det i fjor satt igang et tiltak som er i ferd med å etablere seg som en tradisjon. Dette er et privat initiativ – vi tok en prat med en av de som står bak det hele.

Med fokus på sikkerhet

En av initiativtakerne bak dette er Rune Granheim som kan fortelle oss at bakgrunnen for arrangementet er at de ønsker at oppskyting av fyrverkeri skal foregå i kontrollerte former som ivaretar sikkerheten til alle som ønsker å se og oppleve et flott fyrverkeri. Med sperrebånd og vakter sørges det for at ingen kommer innenfor den tillatte avstanden til oppskytingen. Han forteller videre at det er søkt om tillatelse og at brannvesenet har godkjent dette.

 

 

Prøveår med suksess

Ifølge Granheim ble fjorårets gjennomføring av dette en såpass god suksess at de håper dette kan bli en årlig tradisjon.

Forskjellen er at i år ønsker vi at folk kan vippse en sum som gjør at vi får dekket utgiftene, overskuddet i år går til Barnekreftforeningen Trøndelag, uttaler han.

De som tar turen til Lohove klokken ni på nyttårsaften kan forvente et flott arrangement med flott fyrverkeri og en samling glade mennesker. Arrangøren påpeker at her er alle hjertelig velkommen.

 

Sjekk ut arrangementet på Facebook!

 

NardoPosten ønsker alle våre lesere ei trygg nyttårsfeiring med en fin inngang til det nye året!