Åpner opp for de under 18

Annonse

Harm og Hegseth kommer til Nissekollen 16. august (Foto: VG)

Vegard Harm og Morten Hegseth har etablert seg som Norges mest populære og skrullete duo. Både i VGTVs Panelet og i suksess-podkasten Harm & Hegseth. Nå kommer de til Nardo!

Festivalhumor

Når Fastlane Festival arrangeres for første gang kommer denne populære duoen for å gjøre sitt show. Etter nærmere fire år med målrettet samarbeid i VGTVs «Panelet», Podkasten «Harm & Hegseth» og ikke minst på norgesturné har disse to etablert seg som to av de mest profilerte personlighetene i medias rampelys. De vant Publikumsprisen under årets Gullruten.

Under 18

Når de nå kommer til festival på Nardo åpnes det også opp for publikum i alderen 15 til 18 år i en egen avdeling. Resten av festivalen har 18 års aldersgrense. Dette betyr at også den yngre garde kan oppleve disse to morsomme fyrene Fredag 16. august.

Her kan du kjøpe billett til Harm og Hegseth-showet

Lojalitetsbilletter

Nardo Fotballklubb har fått 300 egne lojalitetsbilletter til festivalen hvor inntektene går uavkortet til klubben. Dette er en ypperlig mulighet til å både støtte klubben og å få med en opplevelse på kjøpet.

Kjøp lojalitetsbillett til inntekt for Nardo FK her!

 

Denne populære humorduoen er klar for ny festival som arrangeres i Nissekollen August 2019