Landssluttspill for Utleiras kvinnelag i helga

Annonse

Utleirajentene er seriemester for andre år på rad og i helga spilles det landssluttspill. (Foto: Utleira IL)

Av Redaksjonen

Mens årets sesong er over for herrene har damelaget fortsatt igjen denne helgen med futsal, nemlig nasjonalt sluttspill.

I helgen spilles det oppgjør mot de 5 beste lagene i Norge og allerede i innledende kamp lørdag mot Vålerenga sto damene for en god prestasjon når de gikk seirende ut av oppgjøret som endte 6-1 til Utleira. I lørdagens andre kamp står Lyngbø fra Hordaland på motsatt banehalvdel.

Øvrige lag som deltar i det nasjonale sluttspillet er fjorårsvinneren PSG Futsal SIF fra Tromsø, OSI – Oslostudentenes Idrettsklubb og byrival Tiller Idrettslag. Med gode resultater i begge lørdagens kamper ligger det an til videre spill søndag for å kjempe om tittelen Norges beste Futsallag.

Kvalifisering til Eliteserien

I helgen spiller også Ranheim Futsal herrer playoff i Skien for å kvalifisere seg til å spille i Eliteserien neste år.