Kontroll flere plasser lørdag formiddag

Annonse

Lørdag formiddag var UP på plass ved Nardo Centeret for å kontrollere morgentrafikken.

Lørdag formiddag var Utrykningspolitiet tilstede flere plasser for å kontrollere helgetrafikken, med fokus på rus.

I Utleirvegen ved Nardo Centeret hadde disse patruljene stilt opp for å kontrollere morgenbilistene i lørdagstrafikken. Det var i busslomma retning sentrum at politiet vinket inn bilistene denne lørdags formiddagen. Kollektivtrafikken gikk sin gang, selv om det tidvis ble trangt i busslomma.

Anmeldt

Lørdags formiddag meldte Politiet i Trøndelag om at Utrykningspolitiet hadde hatt trafikk-kontroll på Tempe med fokus på rus. På dette stedet ble tre sjåfører anmeldt for kjøring under ruspåvirkning etter bruk av narkotika, og en person anmeldt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Dette meldte politiet på Twitter klokken 10:58 lørdag formiddag.