Ny snarvei klar til bruk

Annonse

(Foto: Trondheim Kommune)

Nå har kommunens avdeling for idrett, park og friluftsliv nettopp bygget ferdig en ny snarveg på Risvollan som det ble gjennomført ferdigbefaring på forrige uke.

Det er Mobilitets- og samferdselsenheten som tar imot innspill og planlegger nye snarveger i Trondheim kommune. Når prosjektene er valgt ut og planlagt så er det Kommunalteknikk som har byggelederansvaret. Det er ofte private entreprenører som bygger ut, men Trondheim bydrift utfører også en del byggeoppdrag.

Nå har de nettopp bygget ferdig en ny snarveg på Risvollan som det ble gjennomført ferdigbefaring på forrige uke. Heldigvis ble alle parter godt fornøyd!

(Foto: Trondheim Kommune)

Hovedstien går mellom Steindal og Hoeggen skoler og Ingeborg Aas’ veg. Hovedstien har belysning og vil bli vinterdriftet med brøyting og strøing. Sidestiene til Sollia, Edgar B. Schieldrops veg og Blaklihøgda vil ha sommerdrift. I bratte partier er det satt opp håndløper. Kartutsnittet viser hvor snarvegene går.

(Foto: Trondheim Kommune)

 

Det er sådd til i vegkanten slik at det snart blir et grønnere preg langs snarvegen. I tillegg ventes det på leveranse av noen benker som skal monteres. Bydrift håper at de skal rekke å sette opp disse i løpet av et par uker.
Offisiell åpning av snarvegen vil skje i september.

(Foto: Trondheim Kommune)

Snarvegene kobler sammen flere gangsystemer så her er det vel bare en ting å si: God tur!