Kappkjøring på E6

Annonse

Natt til søndag ble det meldt om flere tilfeller av fartsovertredelser på Omkjøringsvegen. I ett av tilfellene målte Utrykningspolitiet to førere som kappkjørte til henholdsvis 123 og 131 km/t. Begge førerne fikk sine førerkort beslaglagt.

Klokken 02 natt til søndag meldte politiet om en bil som ble målt til 121 km/t i 80-sonen. Føreren av denne bilen ble anmeldt og fikk sitt førerkort beslaglagt.

Drøye halvtimen senere meldte politiet på nytt via Twitter om at UP hadde stanset to biler som kappkjørte på Omkjøringsvegen. Bilene ble målt til hastigheter på henholdsvis 123 og 131 km/t i 80-sonen. Begge førerne fikk sine førerkort beslaglagt og anmeldt for forholdet. I tillegg ble begge bilene avskiltet grunnet begjæringer.

I mellom disse to tilfellene ble i tillegg en bilfører målt til en hastighet på 122 km/t i 80-sonen, nærmere bestemt i Okstadbakken. Også denne føreren fikk sitt førerkort beslaglagt og anmeldt for overtredelsen.