I gang med vaksinering

Annonse

Onsdag 6. januar fikk 18 personer i Trondheim påvist koronasmitte. Samme dag ble det gjennomført 1149 nye tester. Nå er vaksineringen igangsatt, og den kommende tiden vil vise effekten av dette.

18 smittede 6. januar – vaksinering startet

De smittede er:

3 personer i 0-årene

2 personer i 10-årene

4 personer i 20-årene

3 personer i 30-årene

3 personer i 40-årene

3 personer i 50-årene

Alle de smittede har så langt et mildt sykdomsforløp. Av de smittede er 6 kvinner og 12  menn. Tre har ukjent smittekilde og en har sannsynlig smittekilde i utland. De øvrige er kjente nærkontakter og har sittet i karantene.

Vaksineringen mot Covid-19 er nå kommet i gang. Per 07.01 er 164 vaksinasjoner registrert  i det nasjonale vaksineregisteret, SYSVAK. Vi gjør oppmerksom på at oppdatering i SYSVAK foregår et døgn etter at vaksinering er gjennomført og rapportert inn, slik at det reelle antallet som er vaksinert er høyere.