Trafikkulykke på Sorgenfri

Annonse

 

Det var like før klokken 10 søndag at politiet meldte om trafikkulykke på Sorgenfri med to personbiler involvert.

Meldingen gikk ut på at trafikkulykken har skjedd i Tempekrysset hvor fire personer er involvert, deriblant ett minderårig barn. Det ble meldt at trafikken kan passere og at bilberging var på vei. Tilsynelatende små personskader, het det i politiets melding på Twitter klokken 09:57.

Allerede etter fem minutter kom det oppdatering på at det foreløpig kan se ut som at en av bilene kom sørfra og en bil nordfra. Kjøretøyet som kom nordfra skulle svinge til venstre mot Sorgenfri. Det er snakk om mulig brudd på vikeplikt eller kjøring på rødt lys.

Sjekket av helse

Alle de involverte i sammenstøtet på Tempekrysset ble sjekket av helse på stedet, det ble ikke meldt om alvorlig personskade.

Etter bare tjue minutter var bilene fjernet fra Tempekrysset, og veien igjen åpnet for ordinær trafikk.