Ble kåret til regionsvinner

Annonse

En fornøyd og jublende gjeng ved Coop Mega på Nardo Centeret.

Dagligvarebutikken ved Nardo Centeret er et sted mange av bydelens beboere beøker i løpet av en uke. Med en ferskvare- og fiskedisk som bugner er det mang en god grunn til at mange legger sin handel her. Nylig ble de kåret til regionsvinner av sin egen kjede som beskriver butikkens team bestående av folk med lang erfaring og høy kompetanse.

Fra tidlig til sent

For mange er det å handle mat og drikke et daglig gjøremål, og i løpet av en uke er det utrolig mange som gjør disse innkjøpene på Mega-butikken ved Nardo Centeret. Her jobbes det fra tidlig til sent for å kunne imøtekomme forbrukernes behov og ønsker. Med en ferskvare- og fiskedisk som bugner er det god grunn til at mange legger sin handletur hit.

Hyller de beste

Coop Mega har gjennomført sitt årlige butikksjefmøte, denne gangen digitalt. På butikksjefsmøtet hylles de beste butikkene, og Coop Mega Nardo ble kåret til regionsvinner i region midt/nord!

Juryen skriver;

Coop Mega Nardo har et godt renomme på ferskvare innenfor sitt lokale marked og lojale kunder som setter stor pris på både servicenivå og ferskvaretilbudet i det lokale markedet. Butikken har fått økt konkurranse i sitt nærområde, men har fortsatt å vokse og øker stadig omsetningen til nye nivåer. Coop Mega Nardo er godt likt og blir satt stor pris på i sitt lokale marked. Butikkens team kan beskrives med lang erfaring, høy kompetanse og det jobbes ofte på tvers av avdelingene i butikken, noen som gir butikken et unikt konkurransefortrinn lokalt.

 

Butikksjef Bård Gjølme ble overrasket i butikken av driftsdirektør Elisabeth Hurleen med utnevnelsen.

Kom med overraskelsen

I forbindelse med utnevnelsen kom driftsdirektør for Megabutikkene i Norsk Butikkdrift Elisabeth Hurleen på besøk i butikken på Nardo for å overbringe budskapet om kåringen av regionsvinner. Hun kunne annonsere at Coop Mega ved Nardo Centeret var av en jury kåret som en av tre regionsvinnere som da er med i kampen om å bli kåret til årets butikk.  Det var en meget overrasket, men glad og fornøyd Bård Gjølme som er butikksjef ved Mega på Nardo som på ingen måte tok denne æren selv. Han var snar til å få de andre ansatte ved butikken til å komme for å dele denne utmerkelsen.