Bevisstløs syklist etter ulykke på Nardo

Annonse

Det var på fortauet i Utleirvegen at syklisten fikk et ublidt møte med den henslengte sparkesykkelen. (Foto: Andreas Arnøy)

Rett etter klokken 21 fredag kveld ble det meldt om trafikkulykke på Nardo hvor en syklist var involvert og at en person var bevisstløs. Det viste seg etterhvert at ulykken skyldtes at syklisten skal ha fått et ublidt møte med en sparkesykkel som lå i gang- og sykkelbanen langs Utleirvegen.

Bevisstløs syklist

Sammenstøtet mellom syklisten og den henslengte sparkesykkelen førte til at syklisten ble bevisstløs. Politiet i Trøndelag meldte via Twitter klokken ti over ni om denne trafikkulykken på Nardo. De skrev at det var en syklist involvert, og at en person skal være bevisstløs. Politi og ambulanse er på stedet kom det frem av meldingen.

Syklisten ble tatt med av ambulansen fra stedet.

Uansvarlige parkeringer

Det var i gang- og sykkelbanen rett etter bussholdeplassen vis-a-vis innkjøringen til Nornevegen at sammenstøtet fant sted. Dette er et område som den senere tiden har vært svært plaget med økende igjensetting av leiesparkesykler. Fra øverste del av Torbjørn Bratts veg og langs Utleirvegen ligger det på daglig basis en rekke av disse fremkomstmidlene vilkårlig plassert. Tidligere hadde disse sparkesyklene rekkevidde kun til rundkjøringen, men dette har blitt utvidet i løpet av den siste tiden. Dette er noe som har ført til at utfordringen med parkeringen av disse har spredt seg langs Nardosletta og videre utover i bydelen. Så kan man spørre seg er om det er brukeren av sparkesykkelen eller aktørene som drifter dette tilbudet som til syvende og sist har et ansvar her?

 

Like etter bussholdeplassen vis-a-vis Nornevegen skjedde ulykken. (Foto: Andreas Arnøy)

 

 

Politiet på stedet hvor man kan se både den henslengte sparkesykkelen og sykkelen som kolliderte med det uhensiktsmessige plasserte fremkomstmiddelet. (Foto: Andreas Arnøy)