Har åpnet vinterparken for sesongkortinnehavere

Annonse

(Foto: Vassfjellet Vinterpark)

Med et så stort salg av sesongkort som vi nå har opplevd, så vil det komme for mye folk til anlegget dersom vi hadde åpnet for alle typer betalende brukere. Vi har fortsatt arbeid å gjøre i anlegget og håper å kunne åpne for alle så snart som mulig, sier Eirik Sem som er daglig leder i Vassfjellet Vinterpark.

Litt stolt

Vassfjellet Vinterpark skriver følgende på sine hjemmesider;

– Hvem skulle tro at vi i Vassfjellet Vinterpark åpnet før de gjorde det på Oppdal? Til daglig bruker vi ikke mye tid på hva andre gjør, da vi fokuserer på det vi kan for å forbedre vårt eget tilbud til deg og dine. Slik sikrer vi at vinteropplevelsen blir best mulig, lengst mulig for alle som benytter seg av Vassfjellet Vinterpark, men litt stolt er vi!

Åpningshelgen ble fantastisk! Mange voksne og barn tok turen til oss både lørdag og søndag og fikk oppleve god skikjøring. Med den rekordtidlige åpningen med en skikkelig såle i nedre del så har vi mye å se frem til. Vi er veldig glad for at vi er kommet så langt midt i november og at du kan nyte god skikjøring sammen med dine venner eller familie allerede nå.

(Foto: Vassfjellet Vinterpark)

Kun for sesongkortinnehavere

Videre skriver vinterparkens daglige leder grunnlaget for at anlegget kun er åpent for innehavere av sesongkort inntil videre;

– Hvorfor åpent kun for sesongkortinnehavere?
Vi hadde i helgen, som for neste helg åpent for alle med sesongkort. Dette er på bakgrunn av at vi ikke har kunnet åpne hele anlegget og derav begrenset kapasitet i heisene. Med et så stort salg av sesongkort som vi nå har opplevd, så vil det komme for mye folk til anlegget dersom vi hadde åpnet for alle typer betalende brukere. Vi har fortsatt arbeid å gjøre i anlegget og håper å kunne åpne for alle så snart som mulig! Det er samtidig gledelig å se at så mange ønsker å benytte seg av Vinterparken gjennom en hel sesong. Salget av sesongkort har vært meget bra og vi har allerede passert fjoråret! Vi har en grense på 3.000 kort og det er ikke lenge til alle kortene er solgt. Grensen for antall årskort kommer igjen av vår begrensning på den totale kapasiteten på heiser i anlegget. Vi må gjennom vinteren også ha plass til alle de som ønsker å besøke oss i mindre grad. Jeg ville derfor benyttet muligheten nå slik at du sikrer deg vårt gode tilbud på sesongkort dersom du ønsker å benytte deg av vårt gode tilbud på dette.

(Kilde: vassfjelletvinterpark.no)