Et støvete vårtegn

Annonse

(Foto: nardoposten)

Sent tirsdag kveld lå det en tett støvsky over Omkjøringsvegen når bilistene ble dirigert i sikksakk mellom feiebilene. Et sikkert, men støvete vårtegn.

Vinteren har samlet på mye, og med både bruk av piggdekk og alt som har lagt seg tørt etter snøen har smeltet var det en etterhvert ganske tett støvsky som steg opp av veidekket når feiebilene gjorde jobben sin i nordgående retning like før midnatt tirsdag.

(Foto: nardoposten)

Det var ikke mye trafikk langs E6, men de som befant seg på vegen ble dirigert i sikksakk mellom brøytebilene som holdt god avstand mellom seg, og med de tydelige indikatorene for filskifte var det svært oversiktlig for de trafikantene som var på vei nordover på Omkjøringsvegen.

(Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)