Feiring, fyll og faenskap

Annonse

(Foto: nardoposten)

I følge politiloggen på nyttårsaften var det både uvettig bruk av fyrverkeri, fyll, vold og annet faenskap å ta hånd om for lovens lange arm i Trondheim. Og for noen utvalgte ble starten på det nye året tilbrakt i arresten.

Allerede et par minutter før midnatt meldte politiet om at en ung mann var satt i arrest etter å ha vært voldelig mot en dørvakt, og deretter utøvd vold mot politiet som kom til stedet. Ingen ble skadet, men det ble opprettet sak på forholdet. Bare kvarteret senere kom det ny melding om voldelig gjest ved et utested som slo til vekter og forsøkte deretter å løpe fra patruljen som ankom stedet. Vedkommende ble innhentet og kjørt i arrest.

Det kom også lignende meldinger fra både Brekstad og Stjørdal om hendelser med truende adferd overfor politi og andre, samt urinering på offentlig sted.

Klokken 01:19 natt til første nyttårsdag ble det meldt om at en ung mann hadde blitt bortvist fra sentrum etter å ha vært i basketak. Pålegget ble ikke etterkommet, og den unge mannen ble kjørt i arrest.

Uaktsomt bruk av fyrverkeri

Like etter klokken halv to kom det meldinger om at flere personer hadde grepet inn i forbindelse med uaktsomt bruk av fyrverkeri. Patruljen som var på stedet kom i kontakt med tre personer som var utsatt for vold. To personer ble sett på som mistenkt og ble bortvist. Politiet opprettet sak på forholdet.

Gjenganger

Etter klokken hadde bikket halv tre på natten meldte politiet om at flere personer hadde vært involvert i slåssing ved et serveringssted i midtbyen. En person hadde blitt påført skade i ei tann, og patruljen opprettet sak. Om lag en time senere meldte de at en av personene hadde vært involvert i nok en voldshendelse i midtbyen, og denne gangen ble det skyss til arresten for vedkommende.

(Foto: Politiet i Trondheim)