Sammenstøt mellom buss og bil

Annonse

Alle nødetatene kom etterhvert til stedet. (Foto: nardoposten)

Like før klokken halv ti fredag kveld skjedde det en trafikkulykke mellom buss og en personbil i Utleirvegen, like ved Nardo Centeret.

Alle nødetatene kom etterhvert til stedet, men heldigvis var det ingen alvorlig personskade som følge av hendelsen.

Begge kjøretøyene hadde retning Othilienborg da ulykken skjedde, og smellen hørtes godt for de som befant seg i nærheten. Bussen traff bakdøra på personbilen, noe som ut fra forløpet så ut som et heldig utfall. Verken fører eller passasjer av personbilen så ut til å ha tatt fysisk skade av sammenstøtet. Under fronten på bilen lå det en el-sparkesykkel som også fikk medfart i ulykken.

(Foto: nardoposten)

Ulykken skjedde rett etter klokken ti på halv ti fredag kveld, og det var en del passasjerer i bussen da ulykken fant sted. Mange av disse forsvant før politiet kom til stedet, men et vitne sto igjen for å avlegge forklaring. Hun hadde nettopp gått av bussen som kom fra sentrum ved Bjarne Næss veg, og observerte det som skjedde.

Det ble tatt forklaringer fra både vitne og de involverte på stedet, hvor både politi, legevakt, brannvesen og ambulanse møtte opp.

(Foto: nardoposten)

 

(Foto: nardoposten)