Nok en seier for Utleira

Etter årets fem første kamper av Eliteserien Futsal står Utleira med fire seiere og en uavgjort. Dermed troner de nå på toppen av tabellen etter lørdagens seier 3-2 over Fredrikshald Prishtina. Byrival Freidig ligger på andreplass med tre poeng mindre enn serielederen.

Ledelse til pause

I første omgang kom hjemmelaget fint igang, hadde mye ball og skapte sjanser fra start. Rundt halvspilt omgang får de også omsatt overtaket til måltavla, når Simon Johansson er først på en retur fra keeper etter skudd fra Jonas Wiseth. Noe senere øker Utleira også til 2-0, og det er Vie som er sist på ballen etter strålende forarbeid av Oskar Stølan. Like etter er vertene nære å gå opp i 3-0, men Stølans skudd går i stanga og ut.
I andre omgang er det Fredrikshald som overtar initiativet, og det er slett ikke ufortjent når de reduserer til 2-1. Heldigvis var ikke Oskar Stølan ferdig helt enda, og sender Utleira opp i 3-1 like etter halvspilt omgang med et kontant skudd etter hjørnespark. Fredrikshald reduserer like etterpå til 3-2, men til tross for at de har mye ball og får en del sjanser på tampen blir det ikke flere mål, og hjemmelaget kunne juble for årets fjerde seier.
Med det står de med 13 poeng etter årets fem første, og leder foran byrival Freidig som står med 10 poeng etter dagens 0-0-kamp mot Sandefjord.

Søndag er det nye muligheter til 3 poeng. Utleira tar imot Sandefjord Futsal til kamp i Utleirahallen kl. 12. Kampen ser du på Nidaros!