Til glede og til besvær

Annonse

Det er ikke bare i sentrum at elsparkesykler preger gater og fortauer.

Er du en av de mange som benytter byens nye fremkomstmiddel, eller er du en av de mange som irriterer seg over at de ligger henslengt overalt på fortauer? Elsparkesykler er et innslag i bybildet som har skapt debatter med sterke meninger i begge retninger.

Til manges glede

Elsparkesykler har for svært mange blitt et positivt tilskudd i muligheten for å forflytte seg fra A til B. Med opptil flere aktører og svært god tilgjengelighet er det mange som benytter dette tilbudet. Transportmiddelet er ikke bare å finne i sentrumsgatene, men også med bruksradius ut i enkelte bydeler. I Nardo-området kan sparkesyklene benyttes helt opp til Nardolokket/Omkjøringsveien.

Ved Nardolokket slutter dette fremkomstmiddelet å virke.

Også til besvær

Ikke alle synes dette tilskuddet har bare positive virkninger, og dette raser det en uendelig debatt rundt. For mange har dette blitt til besvær at en rekke sykler ligger strødd langs gater og fortauer. For svaksynte er dette blitt tidvis en utfordring at hindringer ligger på steder det normalt sett skal være fri ferdsel.

Alle bildene i denne reportasjen ble tatt samme kveld.

 

Hva synes du om elsparkesyklene?

Vi vil høre din mening – så send oss gjerne en mail til: kontakt@nardoposten.no