Videre til neste runde i Norgesmesterskapet

Annonse

Herrenes A-lag tok seg videre etter seier over NTNUI. Dette bildet er fra en tidligere anledning.

Av Redaksjonen

Da er første runde i NM for Nardo FK`s damer og herrer unnagjort på 2 ulike arenaer, henholdsvis Nissekollen og på Ørn arena. Herrelaget klarte avansement, men for damene ble motstanden fra Bodø for hard.

Med selveste Grand Bodø som motstander ble oppgaven for tøff, men å møte bedre lag er en god øvelse for de fleste. Hovedtrener, Arild Kristensen oppsummerte dagens NM kamp slik:

– Rundt 30 tilskuere, bra 1. omg og ikke like god 2. omg. Endel positive takter fremover. Kom til noen gode sjanser. Vi slipper inn 8 mål og flere av dem unødvendige. Vi tar med oss at vi fikk til eget spill bra mot en god motstander.

Videre avansement

For herrelaget gikk dagen litt bedre med  tomåls seier over NTNUI, og med det avanserte til 2.runde i NM. Rundt 100 personer bivånet denne kampen.

Hovedtrener, Tormod Bjerkeset JR, oppsummerte deres kamp slik;

– Grei kontroll i 90 min. Vi slipper ikke til NTNUI på en eneste målsjanse. Vi er nærmere 4-5 enn de er redusering. Prestasjonsmessig varierende, spesielt med ball. Men i gode perioder vises divisjonsforskjellen godt og kjører over motstandere. Vi gjør det vi må for å ta oss videre til 2 runde. Vi er godt forberedt og spillerne viser god moral og profesjonalitet.

Nardo FK sitt G19-lag spilte nylig første runde i cupen mot Verdal, en kamp de gikk seirende utav med 3-0 seier.  Og med det er 2 av 3 lag videre.

(Foto: Nardo FK)