Trøndersk Mesterskap for korps i helga

Annonse

Søndag 3. februar arrangeres TM for korps 2019 i Olavshallen. Flere lokale korps fra bydelen stiller i konkurransen.

Av Redaksjonen

Trøndersk mesterskap er en konkurranse for trønderske skolekorps, voksenkorps/amatørkorps og aspirant/juniorkorps. Arrangementet arrangeres av Norges Musikkorps Forbund. Konkurransen avholdes årlig i månedsskiftet januar/februar, på søndag og avholdes i Olavshallens Store sal, Lille sal og Kammersalen. I 2019 er det 74 påmeldte korps til konkurransen.

Skolekorpsene i bydelen

NardoPosten har vært i kontakt med representanter for både Nardo og Steindal Skolekorps som begge er påmeldt konkurransen. Først ute av de to er Nardo Skolekorps som går på scenen i Olavshallens lille sal på søndag kl 10:12, rett etter Nidarvoll Skolemusikkorps som spiller fra kl 09:54.  Nardo gjennomfører sin generalprøve fredag og føler seg godt forberedt. Det blir spennende å møte de andre korpsene, sier Karsten Selseth Landrø som er leder i Nardo Skolekorps.

Steindal Skolekorps deltar med sitt Hovedkorps som spiller som nr 9 i 3.divisjon og går på scenen kl 11:33 i Lille Sal. De deltar også med aspiranter/juniorer i klassen for juniorkorps som går på scenen i Kammersalen som nr 19 og spiller kl 17:14.

Utleira Skolekorps deltar også, de spiller kl 15:33 på søndag.

Premieutdeling er kl 19.

NardoPosten ønsker lykke til!