Norske Talenter jakter deltakere i Trondheim

Annonse

Det forberedes jubileumssesong i Norske Talenter og på mandag er de på plass i Trondheim for å jakte nye deltakere!

Av Redaksjonen

Audition

Pre-audition kommer til å skje Mandag 25. februar, og for de som har meldt seg på i forkant starter det 10.00. Det er enda ikke forsent å sende inn en søknad, og for de som enda er usikre er det bare å møte opp til Åpen pre-audition kl 16.00. Dette sier Sofie Benedicte Nilsen som er castingassistent hos Fremantle, selskapet som produserer Norske Talenter. Pre-Audition er en relativt liten og uformell affære. Her er det bare deler av Castingteamet som skal møte og bli kjent med søkerne, og se litt på hva de eventuelt tenker å gjøre på en hovedaudition foran dommerne.

Castingcrew for Norske Talenter – f.v: Sofie Benedicte Nilsen, Camilla Drangsholt Nilsen og Henrik Ferner

Ingen aldersgrense

Ifølge Sofie Benedicte Nilsen er det ingen aldersgrense for å delta på Norske Talenter. Vi har lyst til å møte alle –  gamle som unge, sier hun. Dette betyr at uansett alder så vil Clarion Hotell på Brattøra være plassen for deg på mandag om du har et talent du har lyst til å dele med andre.

Fremantle har ingen offisielle tall å gå ut med på hvor mange som møtte opp til audition i fjor.

Unikt konsept

Norske Talenter er et populært konsept som appelerer til mange selv om konkurransen fra andre talentshow er stor. Det som skiller Norske Talenter fra andre talentkonkurranser er bredden i alder, type mennesker og talent! Vi får inn folk fra hele landet, som kan alt mulig forskjellig. Fra dans og sang, til talenter man aldri har sett før. Dette gjør Norske Talenter helt unikt og ulikt de andre konseptene, sier Nilsen.

En halv million

Om du skulle bli så heldig å komme gjennom nåløyet så venter TV-sendingene. Da får man ikke vist frem sitt talent bare for firkløveret i dommerpanelet, men også for en hel nasjon med TV-seere! Vinneren av Norske Talenter stikker av med en premie på den nette sum av kr. 500 000,-.

Vi spør avslutningsvis hvem som er Sofie Benedicte Nilsen sitt favoritt-talent fra konkurransen, noe hun synes er vanskelig å svare på.

– Vi har hatt utrolig mange høydepunkter gjennom sesongene av Norske Talenter,  så det er vanskelig å trekke frem enkeltnummere.  Men jeg synes jo personlig det er ekstra morsomt med de som tar med noe helt unikt som: Marianne og hunden Vega som gjorde frisbee freestyle, som rørte både Bjarne Brøndbo og meg til tårer! Ikke minst ble jeg mektig imponert av Gøril fra Bodø som danset poledance, en utrolig vakker og krevende sport! Og selvfølgelig vil jeg også nevne dansegruppen Meraki som gjorde Voguing!

Norske Talenter- Audition Mandag 25. februar på Clarion Brattøra.