Musikkfest Trondheim, en gratisfestival for å hylle musikken

Annonse

Fra Musikkfest Trondheim 2018: Peter Stokstad Band LIVE i Dokkparken (Foto: Thomas Karlsen)

Hvert år arrangeres Musikkfest Trondheim den første lørdagen i Juni. Konseptet til Musikkfest verden over er at det skal være en hyllest til musikken og at alt er gratis!

Av Redaksjonen

Gratis endagsfestival på scener over hele byen

Musikkfest er tidligere kjent som Musikkens Dag og er en årlig endags gratisfestival der musikklivet i Trondheim feires! Levende musikk kan høres fra både torg, parker og andre offentlige steder over hele byen. Arrangøren holder åpen påmelding, slik at dette er en mulighet for alle å være en del av. Her rigges det både små og store scener, og ulike byrom taes i bruk til denne anledningen. Konseptet til Musikkfest verden over er at alt er gratis. Dette er en flott arena å vise seg frem på, og det er en super gave til folket. I 2018 hadde Musikkfest Trondheim 90 konserter på 13 arenaer på 12 timer med 42 artister i sving. Kanskje du er med og lager Musikkfest 2019?

Mange artister, flere arenaer

– Vi i Musikkfest ønsker tips om hvilke arenaer vi skal bruke, uttaler Hege Willadsen. Vi skal sette opp noen scener selv bl.a. i Lamoparken, Dokkparken og Krigsseilerplassen. Vi har også det vi kaller tilknyttede arenaer som Antikvariatet, Kafè Skuret og Ila Brainnstasjon. Vi kunne gjerne tenkt oss flere slike plasser, for vi har så utrolig mange bra artister som har søkt, sier hun.

Påmelding

Det er fortsatt ikke for sent å søke om å få delta på årets Musikkfest!

Søknadsfristen er 22.april og link til påmeldingsskjema finner du på Musikkfest Trondheim sin Facebook-side og Instagram-profil.