Tilbakeblikk: Nardodagan

Annonse

 

Noen øyeblikk fra Nardodagan

 

I slutten av oktober ble det arrangert Nardodagan med mange hyggelige øyeblikk ved Nardo Centeret. I senterets fellesarealer, eller Glassbygget som det ofte blir kalt var det både smaksprøver og servering, julekort-workshop og masse andre innslag på dagtid.

På kveldstid var det blant annet Moteshow med klær fra Papilio, Pubkveld med Quiz hvor vinnerlaget fra Solborg BL stakk av med premier til en verdi i overkant av kr. 6 000,-.

Fotballpub med storskjerm og live radiosending på Radio Trondheims «Fotbaillklubben» samlet godt med folk på søndagen. I timen før avspark ble det diskutert både trenerspørsmål, klubbkultur og ikke minst forventningene for fremtiden.  Det ble meget god stemning under The Battle i Bergen mellom Rosenborg og Brann, og ifølge Ihsan Sariboga ved Milano Restaurant som sto for serveringen i Glassbygget var dette definitivt en suksess som må gjentas.

Fotbaillklubbens Ole Christian Gullvåg, Hans Petter Nilsen, Erik & Stein-Roger Arnøy

 

Nardodagan arrangeres hver vår og hver høst.