Sol og velvære under samme tak

Annonse

Nardo sol- og velværesenter kan skilte med betjent solstudio og neglesalong på en og samme plass.

I 2. etasje på Nardo Centeret ligger Nardo sol- og velværesenter. Mye har skjedd med lokalene og tilbudet siden Lars Christian Ottesen startet solstudioet for 11 år siden.

– Vi har gradvis utviklet tilbudet. Det startet for fem år siden da vi begynte med sun shop. Deretter ble det negler, og så ble det spray tan, fotpleie, hudbehandling, ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr og hårfjerning etter hvert sier Ottesen.

Neglesalongen JJ Nail Care drives av Julija Astahova. Hun er sertifisert negle-designer fra Latvia, og har holdt til på Nardo Centeret i tre år. I tillegg til neglebehandlinger tilbyr hun fotpleie, bryn- og vipper og vippeløft.

 Trygghet, trivsel og kvalitet
Ottesen peker på at fordelene med å ha flere velværetilbud i samme lokale.

– Vi ønsker å ha et bedre tilbud til kundene og skape et miljø innen velvære. Vi har kunder som kommer hit for å fikse negler en dag, og for å ta sol en annen dag. Og så er det jo positivt for Nardo Centeret at de kan tilby litt andre ting sier Ottesen, som tror mange av kundene setter pris på at solstudioet er betjent mandag til fredag mellom klokka 10 til 18. Solsenteret er for øvrig åpent fra 06 24 821 på lørdager) 365 dager i året.

– Vi tilbyr trygghet, trivsel og kvalitet. Kundene våre er alt fra 18 til 80 år gamle, ot jeg tror vi har flere eldre som tar sol her fordi senteret er betjent , sier han.