Synes du det er vanskelig å komme i prat?

Annonse

Det kan være vanskelig å komme i prat!

På Nardo Centeret forsøker man å gjøre noe med dette ved å oppfordre folk til å gjøre seg tilgjengelige for en samtale eller rett og slett bare det å holde noen andre med selskap. Målet er at man aldri skal føle seg alene på senteret. Så langt har tilbakemeldingene på dette vært udelt positive, og mange nye bekjentskaper er allerede etablert.

 

 

Tiltak for trivsel

Nardo og Omegn Frivilligsentral har etter etableringen i starten av 2018 utført flere tiltak for å bidra til å styrke kvaliteten på de sosiale tilbudene i bydelen. Et av disse tiltakene Gågruppa som møtes ved senteret hver mandag kl 13. Dette er et tilbud for alle som måtte ønske å ha noen å gå på tur med, og turen avsluttes med et lite «kaffeslabberas» i glassbygget etter endt tur.

Dette er en ypperlig anledning til å både få kunnskap om nærmiljøet og historier fra de som med glede deler av sine minner og erfaringer. Det kan variere med alt fra 5 til 20 personer som møtes på mandager for å være med på dette.  Alle er hjertelig velkommen!

 

Nabohund på Nardo

Et annet av tiltakene i regi av Frivilligsentralen er Nabohund-prosjektet.

Har du lyst til å la din hund glede andre? Nabohund på Nardo er en løsning der hundeeiere låner bort hunden sin til noen som ønsker en turkompis. Du finner mer info om Nabohund på Frivilligsentralens Facebook-side.