Rosenborg åpner Eliteserien 2019 på Aspmyra

Annonse

 

Sportslig leder Stig Inge Bjørnebye (t.v.) og den nye RBK-treneren Eirik Horneland (Foto: Jøte Toftaker, NRK)

Søndag 31. mars har RBK avspark i Eliteserien 2019-sesongen mot Bodø/Glimt.

Med ny trenerduo på plass og oppkjøringen til sesongen godt i gang kan vi nå starte nedtellingen til sesongstart. En turbulent 2018-sesong og en start på det nye året med stort fokus på utenomsportslige affærer gjør at spillere og øvrig apparat utsettes for et press som strengt tatt er unødvendig. La oss håpe at mye av dette nå kan skrives som historie og at Rosenborg Ballklub kan rette blikket fremover igjen! Allerede søndag 31. mars skal Eliteserien 2019 sparkes i gang og da gjester RBK Aspmyra Stadion hvor de møter Bodø/Glimt i åpningskampen.

Svensk motstand i oppkjøring

I disse dager skal det spilles noen kamper i Portugal mot bl.a. Slavia Praha. Deretter venter svensk motstand her hjemme i den videre oppkjøringen. 11. februar møter Rosenborg IFK Göteborg og deretter kommer GIF Sundsvall på besøk i Abra-hallen 16. februar.

Mesterfinale 2019

Midt i mars, nærmere bestemt den 17. er det klart for Mesterfinale på Ullevaal Stadion hvor Molde venter som motstand.

Første hjemmekamp i Eliteserien blir mot Odd den 8. april. For fullstendig terminliste, besøk: www.rbk.no/terminliste