Endelig tid for loppis under normale tilstander

Annonse

(Foto: Steindal Skolekorps)

Gjennom pandemien er det mange aktiviteter som har måttet vike, men med et samfunn som i stor grad har normalisert seg er det atter igjen mulig. Snart er det klart for Steindal skolekorps sitt årlige loppemarked.

Den dugnadsbaserte aktiviteten har i en årrekke vært korpsets viktigste inntektskilde, men de siste årene har dette naturligvis hatt begrensninger. Den første helga i september blir det igjen loppemarked både inne og ute ved Steindal Skole, og dugnadsgjengen håper på godt besøk.

De har allerede mangt å by på, men kan fortelle at de fortsatt har kapasitet til å ta imot noe. Dette gjelder helst i kategorien sports- og fritidsutstyr samt småelektriske apparater. De oppfordrer derfor folk til å ta kontakt via den info som finnes på korpsets Facebook-profil, eller levere lopper på skolen selv fredag 2. september mellom klokken seks og åtte på kvelden.

(Foto: Steindal Skolekorps)

Det legges ned et stort stykke arbeide gjennom hele året med innsamling av lopper, sortering og kjøring. Den første helga i september er det mulig å gjøre mange røverkjøp blant alt det som har kommet inn fra alle de gavmilde giverne. Kanskje finner du noe som gjør deg glad, noe som allerede har gledet noen andre? Eller kanskje du finner noe du har bruk for som allerede har vært til god nytte for noen andre? Fra loppemarked går man sjeldent hjem helt tomhendt…