Godt fellesskap i klubb og nabolag

Annonse

(Foto: Utleira IL)

Det er stor kampaktivitet på alle nivå for tiden, fra de minste til de største. Mange er nå ute å viser frem klubbene sine i hele regionen, og Utleira er intet unntak.

Og de som engasjerer seg rundt alle disse idretts-glade barn og unge synes selvfølgelig det er gøy å få tilbakemeldinger om diverse møter med andre lag og gode ting som skjer i klubbene. Fra sist helg har Utleira plukket uten noen gode historier som er verd å ta med seg.

Fredag var det duket for et lokaloppgjør mellom Nidelv og Utleira G13 i Nidelvhallen. I den sammenheng ble alle trenere og spillere invitert på felles middag i Nidelvhallen etter kampen.  Dette var et godt tiltak for alle guttene som bor rundt om i nabolaget. Det kom rapporter på meget god stemning. Guttene kjenner hverandre fra før gjennom at flere har møttes på Tigeraktivitet . Trenerteam i begge klubber prater godt sammen, og har også hatt noen felles økter innimellom.

Trenere og spillere i skjønn forening når det sto pizza på menyen etter kamp. (Foto: Utleira IL)

Søndag kveld inviterte G13 med seg jentespillere til å spille kamp. Dette ble en kamp som guttene og jentene dro i land med en knepen ettmålsseier. Hver torsdag trener guttene og jentene sammen i Tigerskolen, noe som gjør at miljøet mellom spillerne har blitt meget godt. Tiger mix-lag kalte de seg for anledningen.

(Foto: Utleira IL)