Tre poeng som smakte ekstra godt

(Foto: Utleira Futsal)

Seieren satt veldig langt inne for Utleira når Vesterålen gjestet hallen lørdag ettermiddag. Med 1-1 til pause og en spennende andre omgang så ble ikke oppgjøret avgjort før i sluttsekundene.

Allerede etter drøye minuttet var spilt gikk Utleira opp i ledelsen 1-0 etter et godt og kontrollert skudd av Magnus Johansen fra ti meter. Etter fem og et halvt minutt kranglet Vesterålens Anders Jørgensen ballen over streken, og lagene var like langt. Det sto 1-1 til pause.

Like raskt som Utleira gikk opp i ledelsen i den første omgangen, så gjorde Vesterålen i den andre. Hjemmelaget gir bort ballen til Abelsen som benytter anledningen til å sende gjestene i føringen alene med keeper, dermed 1-2. Ikke før i det 27. spilleminutt skulle ballen igjen finne nettmaskene, denne gangen i Utleiras favør. 2-2 etter at Rune Holmen prikker ballen i stanga og inn etter hjørnespark fra Økland. Bare minuttet etter øker igjen Vesterålen, denne gang ved Halvorsen med et lurt skudd i lengste hjørne.

Etter nærmere 35 spilte minutter får Abelsen rødt kort for Vesterålen. Vesterålen har også laget fem frispark. Dette utgjør to minutter overtall for Utleira. Dette overtalls-spillet bruker hjemmelaget godt, og etter bare førti sekunder blir det Moksnes som scorer utligningsmålet.

Inn i det siste spilleminuttet får gjestene en stor sjanse, men en god Enlid i Utleiramålet varter opp med en kjemperedning. Med bare trettifem sekunder igjen på klokka fikk Utleira 10-meter, Welo tar ansvar og sender ballen i mål. Utleira klarer å holde unna de siste sekundene, og det ender med en 4-3 seier som smakte ekstra godt.

Søndag er det KFUM som står på motsatt banehalvdel i Utleirahallen med kampstart klokken tolv.