Siste mulighet til å nominere

Annonse

I vår kåring av Årets Bydelssjel Nardo 2021 er det våre lesere og beboerne i området som nominerer kandidater som til slutt skal vurderes av en jury. Siste dag for innsending av kandidater til kåringen er den første dagen i desember.

Så langt er det kommet inn mange gode potensielle vinnere som skal være med i juryens vurdering, men det er alltid plass til flere kandidater. Kjenner du, eller vet du om noen som kunne gjort seg fortjent til en slik pris ved å ha gjort en innsats for andre, nærmiljøet sitt eller har utmerket seg på annen måte? Ikke nøl, send inn ditt forslag!

Din nominasjon kan sendes via vårt kontaktskjema eller på mail!

Klikk her for å nominere din kandidat!

eller send oss en e-post til: kontakt@nardoposten.no

 

Les også denne – «En ildsjel skal hedres»