Tre biler involvert i ulykke på Nardo

Annonse

Rett før klokken syv onsdag morgen ble det meldt om trafikkulykke på Nardo hvor tre biler skal ha vært involvert.

Både politi og brannvesen rykket ut til stedet. Det ble ikke meldt om personskade i forbindelse med ulykken. Klokken 07:47 meldte politiet på Twitter at de hadde avsluttet på stedet og at den ene bilisten anmeldes for brudd på vegtrafikklovens §3.

Vegtrafikkloven § 3 gjelder i utgangspunktet «enhver», altså ikke bare for førere av kjøretøy, men for alle trafikantgrupper.

Grunnregelen er den prinsipielle hovedbestemmelse for all veitrafikk, inntatt i vegtrafikkloven § 3: «Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret».