Personlige rekorder i Norgescup på Leangen

Annonse

Erik Resell med nye personlige utendørsrekorder ved helgens Norgescup på Leangen. ( Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

Etter et par uker med oppkjøring på treningssamling i Inzell med årsbeste-resultater ble det en oppløftende Norgescup nr. 6 for Erik Resell denne helgen. Med nye personlige utendørsrekorder på både 500 og 1000-meter ble det seier på begge distansene, samt sammenlagtseier i sprintkombinasjonen.

Mye vær og vind

Denne helga var det Norgescup nr.6 på Leangen Kunstisbane. Med deltakelse på både 500-meter og 1000-meter begge dager satte Erik Resell nye personlige utendørsrekorder. Tiden på 500-meter ble 37.87 og tiden på 1000-meter ble 1:15.72. Dette holdt til seier på begge distansene og sammenlagtseier i sprintkombinasjonen. Tidene på søndag ble noe svakere grunnet dårligere værforhold med mye regn og vind. Etter denne helga ligger Resell på 3.plass sammenlagt i norgescupen i seniorklassen. I slutten av februar avgjøres sammenlagtlista til Norgescupfinalen i Stavanger.

 

Satsningsåret betaler seg med gode resultater. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

 

Oppkjøring i Tyskland

Som oppladning til helga har Erik vært to uker på treningssamling i Inzell hvor han har satt årsbeste på 500-meter med tiden 36.47, 1000-meter med 1:11.79 og ny personlig rekord på 1500-meter med 1:52.68.

– Om en ukes tid reiser jeg tilbake til Inzell for å gå nye løp, sier Resell.

 

Flotte prestasjoner under norgescupen på Leangen ga full uttelling for Erik Resell. (Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)

 

Les også; Klar for et satsningsår og sikter mot toppen

 

(Foto: Thomas Karlsen/Karlsen Foto)