Nytt år med ny kalender

Annonse

Av Redaksjonen

Med høsten kommer også tankene om et nytt år. Et sikkert tegn på at det skrider mot desember er at selgerne av Gatemagasinet Sorgenfri er ute med neste års kalender. Denne gangen har de samarbeidet med Rosenborg Ballklub.

Halvparten til selger

Som de aller fleste kjenner til er det slik at for hvert blad selgerne formidler så går halvparten av summen til selgeren. Dette gjelder også kalenderen som koster femti kroner mer enn månedsmagasinet, men varer et helt år. Tradisjonen tro vil det også i år bli salg av en egen julebok.

Julegavetips

Å kjøpe Gatemagasinet Sorgenfri sin kalender i julegave til noen er et godt tips. Dette er en gave som passer til alle og varer i et helt år! På denne måten kan du både støtte noen som gjør en flott innsats for å ha egen inntekt, samt å gi bort en gave med betydning.

Vi i NardoPosten heier på Sorgenfri-selgerne og oppfordrer herved til å kjøpe kalender eller julebok når den kommer for salg!!