Stor suksess med Åpen Dag

Annonse

Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne sørget for allsang med hele A-laget og de tusenvis som hadde møtt opp ved Åpen Dag på Lerkendal

Av Redaksjonen

Lørdag inviterte Rosenborg Ballklub til Åpen Dag på Lerkendal med unike muligheter til å besøke områder på stadionen man ellers ikke har tilgang til. I tillegg var spillerne fra A-laget plassert på ulike poster man kunne avlegge et besøk, og der ble det mang en selfie og autograf.

Klubben inviterer hvert år til dette arrangementet og i år var dette egentlig ment å gjennomføre 23. mars. Grunnet de utrygge værutsiktene ble dette valgt å utsette, noe som viste seg å være et svært klokt valg da det ble både vind og snø på det aktuelle tidspunktet. I dag derimot ble det et flott trøndersk vår-vær og tusenvis tok turen innom for å kjenne på spenning rundt at en ny sesong er i gang.

Mange tusen tok turen innom blandt annet Fanzone på Nils Arne Eggens Plass denne lørdagen for å oppleve både Bjørnis, A-laget og Ingebrigtsen/Flakne

Åpen trening inne på gressmatta

En av de godt besøkte postene under arrangementet var garderoben hvor Mike Jensen og Nicklas Bendtner tok imot publikum. Dette foregikk etter at laget hadde trent først på treningsfeltet før de gikk inn på Lerkendal-matta og fullførte treningen der. På dette tidspunktet var portene åpnet slik at publikum kunne vandre langs sidene på gresset  mens de bivånet treningsøkten. Mange tok også turen opp på Kjernen-tribunen hvor de møtte Tore Reginiussen og Erik Botheim som lot barna prøve både tromme og megafon.

Avslutning i Fanzone

Gjennom hele arrangementet var det mange ulike aktiviteter og sponsorer på plass ved Nils Arne Eggens Plass som til vanlig benyttes som Fanzone. Denne arenaen åpner alltid 2 timer før hver hjemmekamp. Det var både gratis matservering, Pepsi Max-trucken delte ut gratis brus og mange flotte ting å delta på som Lykkehjul og spilling av FIFA. En stor ballbinge midt på plassen rommet mange fotballglade barn.

Konferansier Bjørn Skjæran loset de fremmøtte gjennom arrangementet på en flott måte, og kl 13 introduserte han fra scenen Brannbamsen Bjørnis. Dette er et svært populært innslag blandt barna og det var trengsel foran scenen. Når klokken nærmet seg to så kom A-lagsspillerne en etter en. De ble kalt opp på scenen hvor både Gjermund Åsen, Pål Andre Helland og Andrè Hansen ble intervjuet. Deretter ble Dag Ingebrigtsen og Torstein Flakne introdusert. De sang Rosenborgsangen sammen med laget og de mange menneskene som hadde møtt opp.

Gode resultater

Med et meget vellykket arrangement gjenstår det nå for Rosenborg å skape gode resultater for å forsvare både tittel og ære. Oppkjøringen til sesongen har ikke vært overbevisende, ei heller åpningskampen borte mot Bodø/Glimt hvor det ble et forsmedelig 2-0 tap. Om man skulle tape mot Odd i første hjemmekamp vil det nok bli uro og ekstra påtrykk fra media, kanskje det siste RBK behøver nå.

Måtte det beste (Rosenborg-) laget vinne!