5 Nidelv-løftere klare for NM i vektløfting i helga

Annonse

Klart for NM i Stavernhallen denne helgen (Foto: Vektløfting)

Nildelv Vektløfting stiller med 5 utøvere i årets NM som går av stabelen i Stavernhallen i helga.

Av Redaksjonen

Lange tradisjoner

Nidelv Vektløfting ble stiftet på slutten av april i 1962 og siden den gang har klubben stilt med et utall deltagere i Norgesmesterskapet. Mang en norsk rekord er satt, og mang en tittel er hentet hjem til Tempe. Av navn å nevne med norske rekorder kan vi plukke frem blandt andre Torstein Gjervan med sin rekord i rykk fra 1993, Roy Morten Dahl med rekorder i støt både i 1994 og 1995. Om man titter enda lengre tilbake i tid finner man navn som Bjørn Feøy og Arne Grostad blandt rekordholderne, og ikke minst Geir Erik Arnøy som har hele 8 stående rekorder i eldre vektklasser og syv NM-titler i vektløfting.

NM i Stavernhallen

Årets Norgesmesterskap finner sted i Stavernhallen med Larvik Atletklubb som ble stiftet i 1938 som teknisk arrangør sammen med NVF. Lørdag og søndag fra kl 10 avholdes stevnet som livestreames på denne nettsiden: https://livestream.com/NVF

Nidelv Vektløfting deltar med 5 utøvere i årets NM hvorav 4 løfter lørdag og siste deltager for klubben løfter i siste pulje på søndag. 27 år gamle Hanna Sletvold er eneste kvinnelige utøver fra Nidelv som deltar i år. Hun kom til Nidelv fra Christiania Atletklubb for et år siden. Øvrige utøvere fra Nidelv i årets mesterskap er Geir Amund Svan Hasle, Håvard Grostad, Anders Albert og den svært lovende Øystein Aleksander Skauge på kun 17 år som er klubbens yngste deltager for året.

 

Biltorget!

Annonse